Borde jag tatuera mig?

Om du borde tatuera dig är det nog ingen annan än du själv som kan svara på. Du kan ju alltid fråga Slumpen vad hon tycker men i slutändan så måste du själv fatta ett beslut.

Tatueringar sitter kvar för alltid (i princip) och det är ganska dyrt. Att det gör lite ont är inget att oroa sig för. DET fixar du! Om du har åldern inne och har pengar så kan du fundera på om det är rätt att tatuera dig.

Borde jag tatuera mig?

Klicka om du vågar få Slumpens svar!


Vart skall jag gå och tatuera mig?

Vilken tatuerare du skall välja är ingen lätt fråga att svara på.

  1. I första hand får du gå efter tillgänglighet. Bor du i Stockholm eller Göteborg finns det massvis med olika tatuerare. Bor du i en mindre stad kanske det inte finns så många att välja på.
  2. Vilken studio är bäst? Det brukar vara bra att gå efter rekommendationer. Du har kanske en kompis med en grym tatuering som kan tipsa om vart du skall gå. Du kan givetvis också kolla in vad dom har att visa upp sedan tidigare. Antingen går du till studion i fråga och kollar i deras pärmar eller också gör du en sökning på Google (alt. någon annan sökmotor).
  3. Tid. Hittar du någon riktigt bra tatuerare är det mycket möjligt att väntetiden kan vara lång. Ett års väntetid är inget ovanligt. Personligen har jag några stycken sedan tidigare men när jag hört av mig till samma tatueringsstudior så har det vid ett par tillfällen inte gått att boka nya tider över huvud taget.

Var på kroppen skall jag tatuera mig?

  1. Var är det snyggt tycker du? Vill du kunna dölja din tatuering exempelvis på jobbet? Gillar du ett klassisk vanligt ställe ärr kanske på överarmen ett enkelt val.
  2. Gillar du att det gör ont? Om du INTE gillar smärta kanske du inte skall välja en tatuering på exempelvis revbenen. Ett bra ställe att tatuera sig är återigen på överarmen (dock inte på insidan). Kom även ihåg att smärta upplevs olika så det är svårt att säga exakt vart det gör minst ont…
Share this